Skip to main content
0

WAT LAAT JIJ MENSEN VOELEN BIJ JE MERK?

BRANDING IS: STRATEGIE VISUALISATIE MERK BELEVING MERKPERSOONLIJKHEID

Contact.

Arnhem, Nederland

Adres: 6828 AT, Spoorwegstraat 70 in Arnhem
Mail: weh.groen@gmail.com
tel: 0639595814
KVK: 76115410
BTW-NR: NL003048648B49

Stuur een mailtje!

Als je onderneemt sta je niet zo snel stil bij hoe iets voelt, er moet gewoon gepresteerd worden. Je wil doen waar je goed in bent en er lekker geld mee verdienen. Klanten echter, die opzoek zijn naar een dienst of product, zijn wel degelijk bezig met “hoe voel ik me hier bij?”. Je herkent het misschien wel van jezelf. Tot bepaalde producten ben je meer aangetrokken dan tot anderen, zonder dat het met de functionaliteit te maken heeft.

In de marketing en reclame hebben ze al jaren door dat je mensen iets moet laten voelen bij je merk. Dit is voor jouw bedrijfsidentiteit (branding) niet anders. Je klanten willen iets mee maken als ze naar je website gaan, je visitekaartje aannemen, of je socials bezoeken. 

Er zijn op ieder vlak al zo veel aanbieders, hoe bepaal ik als klant nou wat het beste is? Mensen stellen zichzelf altijd de vraag; “past dit bij mij?”. 

Op de academie leerde in mijn ontwerpen om om te gaan met thema’s als: klassiek, kneuterig, wild, levendig, energiek, zakelijk, betrouwbaar, sympathiek, kundig, jeugdig, wijs, enzovoorts. Dit soort abstracte begrippen en emoties verbeelden bleek heel nuttig toen ik voor bedrijven aan de slag ging. Mensen zijn immers emotionele wezens.

Ook leerde ik dat mensen zo zijn geprogrammeerd dat we interesse hebben voor alles dat boven het maaiveld uitsteekt. Alles wat anders is dan we gewend zijn, geven we meer aandacht. Dit komt omdat we dol zijn op nieuwe informatie.

ik besloot alleen nog maar dingen te maken die in het oog sprongen en een ziel hadden. In mijn werk zit een urgentie, jouw verhaal wil verteld worden. Alles kan intersant zijn en zelfs het ogenschijnlijk meest grijze onderwerp, kent hele leuke aspecten. Uiteindelijk zit de kern hem in de passie waarmee je het doet. 

Wouter Groeneveld

Eigenaar - Grafisch ontwerper

Academie voor de kunsten St. Joost - 2017 bachelor of arts - Den Bosch, Breda

Geef je bedrijf een upgrade!

Mail
× WhatsApp